Natuurlijk-geïnspireerd

Natuurlijk schrijven - Bezinningswandelingen - Creatieve workshops - Vormgeving energetische tuinen - Groene boeken

Vrouwencirkel

Voel je er ook voor om de natuurlijke cyclus te volgen en geïnspireerd te worden, in elk seizoen aandacht voor de energie van die tijd te hebben en rituelen te doen die hierbij aansluiten?

Voel je uitgenodigd om elke maand rond het vuur deel te nemen aan de vrouwencirkel. Een veilige groep waar vrouwen elkaar ontmoeten en inspireren, luisteren en creëren.

Plaats: Jaarcirkel-tuin, Dedemsvaart. We zitten altijd buiten, dus houd rekening met je kleding.

Tijd: van 20.00-22.00 uur.

Data: vrijdag 16 juli / 20 augustus / 17 september / 29 oktober /

midwinter optioneel, 2021

De kosten van deelname zijn €10.- per keer.


Jaarritme wandelingen

Al wandelend geeft de natuur je spiegelingen en inspiratie. Wandelen maakt dat door de beweging van je lichaam, ook je gedachten in beweging komen. Het geeft je inzichten in je eigen natuur en verbinding met de grotere natuur.

Voel je uitgenodigd mee te wandelen om de jaargetijden te beleven en te ontdekken wat deze voor jou kunnen betekenen. We wandelen als meditatie en doen onderweg creatieve oefeningen met de natuur als inspiratiebron, een pelgrimsreis in het ritme van het jaar.

Plaats: Natuurgebied rondom Dedemsvaart. We gaan ook met een beetje regen op pad, dus houd rekening met je kleding.

Tijd: van 10.00-12.00 uur.

Data: vrijdag 9 juli,10 september, 8 oktober 2021

De kosten van deelname zijn €10.- per keer.


Natuurlijk Pelgrimeren

Wil je graag de natuur een grotere rol in je leven laten spelen? Zou je graag je leren spiegelen aan de natuur en de drukte in je leven vervangen door inspiratie-momenten en rust?

Op aanvraag wandel ik graag met je mee, om je vanuit verwondering de schatten van de natuur aan te reiken, waarmee je je eigen schatkist vult vol inspiratie om je eigen weg te gaan. Op deze manier wordt de natuur jouw eigen spiegel.

Plaats: Natuurgebied rondom Dedemsvaart of elders meer bij jou in de buurt. We gaan ook met een beetje regen op pad, dus houd rekening met je kleding.

Tijd: in overleg.

Data: in overleg

De kosten van deelname zijn €50.- per keer.