Natuurlijk-geïnspireerd

Natuurlijk schrijven - Bezinningswandelingen - Creatieve workshops - Vormgeving energetische tuinen - Groene boeken

Kruidentuinen

Een tuin vol kruiden geeft een helende kracht. De tuin wordt een bezinningsplek, een medicijn om je rust, stilte en heling te geven.

Organisch en harmonieus kan een kruidentuin een plek zijn waar de natuur en de seizoenen tot uitdrukking komen, waar dieren en planten belangrijk zijn, als gezonde voeding voor lichaam en geest.

Met de natuur als basis ontstaat er Rust, Ruimte en Ritme en kun je je verbinden met de natuur.

Ik creër graag tuinen waar kruiden de aandacht krijgen en er vanuit de permacultuur gewerkt wordt in samenhang met de natuur. Stiltetuinen geven je een plek om je te bezinnen en meditatie, waar je met aandacht voor de kringloop van de seizoenen je kunt verbinden met het geheim van de natuur.

Als dit je aanspreekt neem dan eens contact op voor een oriënterend gesprek.Groene buitenspeelruimtes

Buiten zijn is belangrijk voor kinderen. Spelenderwijs de natuur ontdekken maakt kinderen wakker aan de verantwoordelijkheid die wij hebben voor de zorg van de Aarde.

Ontdek- en belevingstuin De kleine tuinman is een kinderlandschap speciaal vormgegeven voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Een plek waar ze kunnen spelen, ontdekken, mogen ervaren en zich verwonderen.

Inspiratie op doen in de ontdektuin geeft je veel tips en handvatten om je eigen buitenruimte om te (laten) toveren tot een groene speelruimte.


Rondleiding en advies kinderbelevingstuin en kabouterpad:

-Tijdsduur: 1.5 uur

-Prijs: €50.-

-Plaats: De kleine tuinman, Dedemsvaart

Ontwerp inclusieve kinderspeelnatuur

Wil je ook een groen schoolplein of natuurlijke ontdektuin voor je kinderen, waar ze volop ontdekkend kunnen spelen en spelenderwijs de natuur kunnen ontdekken.

Natuurlijk spelen alle kinderen mee, met of zonder zichtbare beperkingen en ongeacht leeftijd, worden er kansen gecreëerd waarin iedereen mee kan doen.

Als dit je aanspreekt neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek.


Inspiratieboek over Natuurlijk Spelen

Kaboutersoep en wonderblaadjes, Zintuiglijke buitenavonturen voor baby's, peuters en kleuters. Ervaringen uit de ontdektuin De kleine tuinman, educatie, inspiratie en toepasingen van planten.

-prijs: €24.50

Te bestellen via contact of de webshop