Schrijven

Op het groene pad

Schrijvend verbind ik me steeds weer opnieuw met de natuur om me heen. ik schrijf om te helen, de wereld te begrijpen en om de magie die ik in de tuin en de natuur ervaar vorm te geven.

Na de drie scheurkalenders die de afgelopen jaren zijn verschenen bij uitgeverij Christofoor, verschijnt half oktober 2024  mijn boek ‘Op het groene pad’, dat dezelfde opzet heeft als de scheurkalenders, maar uitgebreider van tekst is samen met veel foto’s. 

Door de seizoenen heen geeft het boek je een veelvoud aan mogelijkheden en suggesties om je leven te verrijken met de giften van de natuur, voor een groener leven met rust, ruimte en ritme.

 

 

De onderwerpen die aan bod komen door het hele jaar heen zijn o.a.:

Eetbare en geneeskrachtige planten, kruiden voor thee, bomen, natuurlijke mindfulness,  natuurbeschrijvingen passend bij het seizoen, jaarfeesten en folklore gericht op de natuur, biologische tuinideeën, meditaties en veel creatieve oefeningen.